GUINOT TESTKEZELÉSEK

Aromatic relaxáló kezelés

Kozmetikusa szakértő kezei által az esszencia olajok illatának bűvöletében újra kellemesen és nyugodtnak fogja érezni magát. Bőre simább lesz, mint valaha. Nyugodtnak és relaxáltnak fogja érezni magát. Egy kezelés, amely valóban regenerálja a testet és az elmét. Az energizáló és élénkítő olajok energiával töltik fel a bőrt és felébresztik az érzékeket az esszenciális olajok citrom, narancs és grapefruit koktéljának köszönhetően. Méregtelenít és megszabadít a toxikus anyagoktól. Bőre hidratált és nyugodt lesz.

Guinot cukor, kiwi, testradír + önbarnítás

Cukrok és kiwi, természetes összetevők nem csak radírozzák, de regenerálják is a bőrt. A bőrön lévő elhalt hámsejtek gyengéd eltávolítása elősegíti a bőrlégzést. Így a bőr tiszta, puha és kellemes érzetű lesz, textúrája egyenletes.

Bőre idális előkészítéséhez egy különleges radírozót használ kozmetikusa, amely cukrokat és kiwit tartalmaz. Bőre megszabadul az elhalt hámsejtektől és így teljes előnyét élvezheti a kezelés aktív hatóanyagainak. Ez a gyengéd radírozás bőrének meglepően bársonyos érzetet ad.

Guinot Aroma Body testkezelés a karcsú, feszes és ellazult testért

Természetes, manuális kezelések esszenciális olajokkal, agyaggal, cukornáddal és kiwi kivonattal! Manuális feszesítő, relaxáló kezelések, amelyek tökéletes és természetes megoldást jelentenek narancsbőr esetén, a bőr feszességének hiányában, valamint stressz kezelésére. A kezelések során felhasznált természetes növényi és gyümölcsolajok, valamint a Relaxáló - Energetizáló vagy az Anti-Cellulit - Karcsúsító masszázs jótékony hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt.

Kövess minket a facebook-on is!