HYDRADERMIE- a sztárkezelés

Kettős Ionizáció, kettős eredmény

A Hydradermie egy exkluzív GUINOT kezelés, amely bőrét fiatalossá, ragyogóvá teszi már az első kezeléstől kezdve. Ez az egyedülálló és jelentős innováció az ionizált aktív hatóanyagok gyors és mély rétegekben való felszívódását, valamint kivételes hatásosságát eredményezi.

A szépségápolási céloknak és a bőrtípusnak megfelelően hét különböző kezelés áll rendelkezésre. A Hydradermie Kettős Ionizációs kezelést kizárólag gyakorlott kozmetikusok, a megfelelő új elektródával ellátott kezelőgéppel végezhetik, akik kötelező oktatáson vettek részt. Aká, New York, London, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid, vagy Róma, bármilyen spa vagy hajó, a Hydradermie „Kettős Ionizációs” kezelés a legmagasabb minősítésű szabványoknak felel meg a GUINOT vendégek teljes elégedettségére.

Még szebb bőr a kezelés végére

A Hydradermie „Kettős Ionizációs” kezelés végére kozmetikusa egy tükör teszt segítségével láttatni fogja a szépségápolás eredményét. Látni fogja, hogy arca kipihent és tündöklően ragyogóvá vált és a havonkénti egy szépségápolási kezeléssel arca egész évben tündöklő marad.

Kövess minket a facebook-on is!