KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS

Köpölyözés

A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. A köpölyözés során a vákum hatására, a kezelt területen, a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását.

Cellulitisz masszázs

A cellulitmasszázs a narancsbőr, vagy más néven cellulit kezelésére használt, speciális masszázs. A narancsbőr tulajdonképpen felfúvódott zsírsejtek kitüremkedése a bőr alatt. A zsírsejtek anyagcsere végtermékekkel, salakanyagokkal vannak tele, melyek nem képesek kiürülni a szervezetből. A kiürülésük a nyirokrendszeren keresztül kellene, hogy megtörténjen, de sokszor ez nem következik be. A kötőszövet erősségét nem lehet csak sporttal visszaállítani, kevés javulást lehet elérni csupán étrendi változtatásokkal, speciális kezelésekkel. Mechanikus és kémiai hatásra alapozhatunk, tehát a cellulitiszmasszázsra és személyre szabott étkezési tervre. 

Univerzális kontúrfáslizás (Universal Contour Wrap)

A kezelés hatására a toxikus anyagok valósággal kiszívódnak a kötőszövetekből, és a kitágult szöveti pórusokon keresztül közvetlenül a fáslikba kerülnek. Maga a fáslizás leginkább nagy dunsztkötéshez hasonlít, amely megtisztítja és méregteleníti a bőrt.

Kövess minket a facebook-on is!